во , ,

Застанува полицаец бабичка од 80 години и ја прашува…

Реклама

Застанува полицаец бабичка од 80 години и ја прашува:

– Па добро, госпоѓо, зошто возите толку брзо?

Бабичката:

– Пушти ме, додека уште знам каде одам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат две комшики…

Разговараат хирург, архитект и политичар за тоа кој е најстариот занает на светот…