во ,

Затоа што цел живот си праведен, ќе те избавам од маките!

Реклама

Си седат во кафана тројца инвалиди – слеп Американец, глувонем Французин и Македонец во инвалидкса количка.

Одеднаш пред нив се појавува Исус и му вели на Американецот:

– Затоа што цел живот си праведен, ќе те избавам од маките!

Го допира Американецот и овој прогледува. Почнува да скока од радост.

Потоа Исус му вели на Французинот:

– Ти исто така си чесен човек, синко. И тебе ќе те излечам!


Го допира и Французинот почнува да слуша.

Потоа Исус се свртел кон Македонецот, а нашиот му се развикал:

– Немој да си ме пипнал, имам 200 евра инвалидска пензија!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас ќе појдам да вечерам, а ти остани тука и надгледувај ја мајката….

10 Луѓе кои се прашуваат зошто нивните роднини не можат да бидат „нормални“