во ,

Зајко патувал со воз и одеднаш неговите куфери ги снемало…

Реклама

Зајко патувал со воз и одеднаш неговите куфери ги снемало.

Зајакот нервозно вика:

– Вратете ми ги куферите да не се случи тоа што се случи лани!!!

По некое време пак:

– Вратете ми ги куферите да не се случи тоа што се случи лани!!!

И крадците му одговориле:

– Е, добро бе зајко, ќе ти ги вратиме, ама прво кажи ни што ти се случи лани?

– Како што ми се случи?! Па, ми ги украдоа и не ми ги вратија!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Брат ја осетив нешто ми врти муабет деца семејство ова она…

Полицаец запира некоја госпоѓа што возела бргу…