во ,

За да ти подарам завеси, по цел ден ве гледам како се бркате…


Разговараат двајца соседи:

– Кога ти е роденден?

– Зошто?

– За да ти подарам завеси, по цел ден ве гледам како се бркате голи со жена ви низ куќата.

– А тебе кога ти е роденден?

– Зошто?
– Да ти подарам еден двоглед, за да видиш чија жена бркам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Таткото: Сине оди да ми земиш бурек со сирење!

18 Луѓе кои избрале пластична хирургија за да го подобрат видот и самодовербата