во ,

За мене ТЕНК на целиот грб!

Влегува дечко во салон за тетоважи:

– Повелете!

– За мене ТЕНК на целиот грб!


После едно 20 минути, мајсторот:

– Готовоо…

– Што, толку брзо?

– Е што има тука комплицирано, четири букви се ебаго!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

9 Традиции од целиот свет кои можат да ги изненадат и најискусните туристи

21 Фотографии кои рефлексиите ги претворија во илустрации за научно фантастична книга