во ,

Здраво, на телефон е класната на вашиот син. Извинете што вака директно…

Професорка се јавува на телефон кај родител:

– Здраво, на телефон е класната на вашиот син. Извинете што вака директно и отворено ќе ви кажам, но тој многу лаже и си измислува!


– Здраво, Ви верувам, ние немаме син!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кај си бе брат те снема. Откако излезе со онаа јаката од Инстaгрaм, се изгуби….

Треба да се женам, имам две девојки…