во , ,

Здраво, се јавуваме од банката…

– Денес ми ѕвони телефонот.

– Здраво, се јавуваме од банката.

– Да, повелете?

– Пред две недели ви ја испративме нашата нова кредитна картичка. Ќе ја користите ли?


– Да, да, јас веќе ја користам.

– Но како ја користите кога не е активирана?!

– Секое сабајле со неа си го чистам мразот од колата…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Која големина носи? – прашува продавачот…

12 Фотографии на кои се прикажани познати личности и нивните деца на иста возраст