во ,

Здраво! Слушам си се оженил?!

– Здраво! Слушам си се оженил?!

– Аха, се оженив…

– Кој ѓавол те натера?

– Не ми се допаѓаше да јадам надвор.

– А сега?

– Сега ми се допаѓа…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Го гледаш оној на шанк?

Да ти се плукнам во среќата моја…