во ,

Здраво шеќерче, тато е на телефон шо праиш, можиш ли мајка ти да ми ја дадиш на телефон…

Трпe од работа ѕвони дома и се јавува неговата 8 годишна ќерка

“Здраво шеќерче, тато е на телефон шо праиш , можиш ли мајка ти да ми ја дадиш на телефон “

Девојчето:

“ Мама е на горниот спрат во спалната”

Трпе : “ миличка можиш ли да ја викниш “

Девојчето :” Но со чичко Блажо е ”

Трпе: ” Ама ти немаш чичко што се вика Блажо”

Девојчето: ”Даа имам , и тој секој ден иде кај нас”

Трпе: ”Миличка можиш ли да ме послушаш што ќе ти кажам.Оди горе и тропни на вратата на спалната и речии на мајка ти дека тато стигна дома , само што го паркира
автомобилот во двор “

Девојчето:” Во ред “

По две минути девојчето се враќа на телефон и му вели дека направила како што и кажал тато

Трпе: “И миличка каде е мајка ти ? “

Девојчето: “ па само што и кажав на мама како ти што ми рече , мама стана од кревет гола и почна да трча и да вреска и падна по скали и си ја удри главата и сега е
во несвест , а чичко Блажо гол скокна преку прозорецот право во базенот и целиот се искрши “

Трпе: ” Но миличка ние немаме базент”

Девојчето: “ даа имаме базент, нели ти го испразни минатата недела “

Трпе: ” на кој број ѕвонам јас “

Девојчето: ” на 359-4313 “

Трпе: ”ооо погрешен број , мојот домашен е 358-4313 “

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ене го во тоалет има проблем со триперот…

Патнички воз Белград-Скопје. После влезот во Македонија кондуктерот прегледува карти…