во ,

Знам дека прашањето е малку необично, но колку години мислите дека имам?

Една жена си се почестила себе си со еден фејслифтинг. Таа била фасцинирана од резултатот.

Од таму отишла во еден бутик. Откако испазарувала ја прашала продавачката:


– Знам дека прашањето е малку необично, но колку години мислите дека имам?

– 35.

– Супер! Вистината е дека имам 45 години – и среќна излегла од продавницата.

Од таму отишла во Седмица, да стегне еден хамбургер. Кога дошла на ред ја прашала дебелата тетка:

– Извинете за прашањето, но колку години мислите дека имам?

Тетката ја погледнала и рекла:

– Мислам дека имате околу 30 години.

– Одлично! Како ќе реагирате ако ви кажам дека имам 45 години – и среќна излегла со сендвичот в раце.

Отишла да чека автобус, а на станицата чекал само еден дедо. Жената го прашала:

– Дедо, извинете за прашањето, но што мислите колку години имам?

– Да ти кажам искрено, дете, јас имам дарба точно да препознаам, но… малку е срамота… мора да ти бркнам во гаќите…

Жената погледнала наоколу, немало никој, а многу ја копкало како е можно некој да погоди, па се согласила. Дедото фаќал околу 5 минути, ја извадил раката и рекол:

– Ти дете, имаш 45 години.

– Невозможно… Како дозна?

– Бев зад тебе во Седмица.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Колега, кажете ми сè што знаете за првата воена употреба на атомска бомба…

Цветко отишол на скокање со подобрани, но кога дошол неговиот ред…