во ,

Знеш ли цуци оној мојот станал магионичар…

Разговараат две плавуши.

– Знеш ли цуци оној мојот станал магионичар.


– Е како мори?

– Епа така, си доаѓам јас вчера од работа, а он у кревето гол, стана и почна Абра-Кадабра, Окус-Покус, тропна на шифоњерот и бам…

…излегува соседката Миме у долен веш и целата вџашена оти и не знае што се случува…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш дека правиш? – прашува налутено жена му…

Келнерот во еден македонски ресторан ја носи сметката и прашува…