во , ,

Зошто возеше 65 км на час, кога е дозволено 55 ?

Маж и жена се возат во автомобил на автопатот. Ги запира полицаец и го прашува сопругот:


– „Зошто возеше 65 км на час, кога е дозволено 55 ?”

Мажот:

– „Не, жими мајка, не возев толку брзо“.

Жената:


– „Што лажеш, кога возеше 70 км?

Мажот:

– “Ќути, кучко!”

Полицаецот:

– „Не носеше ни појас“.

Мажот:

– „Само што го извадив сега“.

Жената:

– „Зошто пак лажеш, кога не го ни беше врзал?

Мажот:

– “Ќути, козо!”

Полицаецот ја прашува жената:

– „Дали секогаш така зборува со тебе?

Жената:

– „Не, само кога е пијан“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

21 Фотографии кои рефлексиите ги претворија во илустрации за научно фантастична книга

Десно застанете вие ​​што имате средно, а лево вие што имате основно…