во , ,

Зошто жените добиваат менструација…

Реклама

Зошто жените добиваат менструација?
Во расјката градина, Ева зела јаболко и му го дала на Адам. Кога го видел тоа Господ, гласно изреагирал:
– Ево, има крваво да ми платиш за ова!
А Ева прашала:
– A Господе може ли на рати?


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полицаец сопира кола за проверка…

Еден маж имал љубовница…