во , ,

Зошто плавуша наочарите ги носи на стомакот…

Реклама

Мујо доаѓа во црква да се исповеда и вели:

– Оче, многу згрешив. Дојде кај мене мајка и на жена ми, и ние со кафе, разговор и… легнавме заедно.

– Ох, тоа е голем грев. – вели попот.

– Тоа не е ништо. Дојде кај мене сестра и на жена ми, и ние со кафе, разговор и… легнавме заедно.

– Ох, ти си голем грешник.

– Ни тоа не е ништо. Дојде кај мене зетот, и ние со кафе, разговор и… легнавме заедно.

А попот вели:

– Ајде ти оди си дома за да не се замуабетиме и ние.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тргнал ученик во прво одделение и по првиот школски ден…

Малиот Перица ја прашува својата учителка дали може да разговара со неа по часот…