во ,

Излегол Крали Марко на двобој со Дарт Вејдер…

Излегол Крали Марко на двобој со Дарт Вејдер.

Започнала борбата, Крали Марко прво се бранел, со боздоганот ги одбивал ударите на Дарт Вејдер и на крај конечно замавнал со сабјата и го отепал.


Прибирајќи си ја сабјата промрморел:

– Е*@ти астматичарот! Очи ќе ми ископаше со таа неонката.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Прашуваат Македонец: Што работиш?

Се качуваат двајца алпинисти на една многу висока карпа…