во ,

Имам добри и лоши вести!…

Трпе и Цветко носат фрижидер на 10-ти кат од зградата.

Тогаш Трпе му вели на Цветко:


– Имам добри и лоши вести!

Цветко:

– Која е добрата, а која лошата?

Трпе:

– Па… Добрата е што сме на осми кат, а лошата е што ја згрешивме зградата.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Фотографии кои покажуваат какво е секојдневието во Австралија

Тато, тато, абе сите на школо ми велат дека сум бил мафија…