во , ,

Имам тежок ден, те молам прво да ја слушнам добрата вест…


Адвокатот му се јавува на богатиот клиент и му вели: Имам една добра и една лоша вест за тебе…

Тајкунот без рамислување одговорил:

– Имам тежок ден, те молам прво да ја слушнам добрата вест.

– Твојата сопруга инвестираше 5.000 евра во две слики. Таа верува дека всушност вредат 2 до 3 милиони.

– Браво, секоја чест! Тоа е одлична вест, ми го разубави денот! А, рече имаш и лоша вест?

– На сликите си ти со твојата секретарка…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

16 Фотографии од домашни миленици кои ќе ви го разубават денот

13 Луѓе кои посетиле места каде се снимале познати филмови