во ,

Имате ли нешто… што и да е, само да е зборува?


Маж во продавница за миленичиња:

– Имате ли нешто… што и да е, само да е зборува?

– Да. Зборувачка стоноглака.

Ја купил ја однел дома, ја нахранил и ја прашал:


– Сакаш да се прошетаме?

Молк.

– Кажи! Да или не?

Повторно молк.

– Само малку… околу зградата.

Тишина.

– Гадовиии! Ме измамија! Не знае да зборува, леле колку сум глуп, леле колку сум…

– Молчи бе, хистеричен еден! Си ги облекувам чевлите!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Што се случува, твојте дома пак ли се караат?

Извинете, ама зошто секој дене ми дававте по 1 долар, а еве како цела недела ми давате пола долар?