во ,

Интернет познанство…

Интернет познанство:

– Hi. Where are you from?

Реклама

– Hi, I’m from Toronto, and you?

– I’m from Melbourne.

– Сереш?

– Жими све!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Погледни ги, те молам, тие двете од лево!

Министре, ми умре пациентот!