во , ,

Италија во изолација: Како изгледаат каналите во Венеција без сообраќај со гондоли?

Реткост е да се види Венеција празна. Особено е чудно да се видат каналите низ кои постојано пловат гондоли – празни.

Дури може да ги видите и рибите во водата – несекојдневна глетка. Како изгледа Венеција деновиве, во време на изолација од корона вирусот?

Posted by Martina Bettoni on Saturday, March 14, 2020

Posted by Martina Bettoni on Saturday, March 14, 2020

Posted by Marco Capovilla on Tuesday, March 10, 2020

Што мислиш?

6 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Фотографии од прекрасна библиотека во Прага во која ќе посакате да се изолирате од светот

Психијатарот му покажува на пациентот лист со дамка од мастило…