во ,

Итар Пејо си купил нов автомобил директно од производителот, бил бескрајно навреден…

Реклама

Итар Пејо си купил нов автомобил директно од производителот. Бил бескрајно навреден поради дополнителните трошоци за опрема.

Набргу еден од директорите на фирмата купил од Итар Пејо крава за својот ранч…

Итар Пејо ја издал следнава фактура:

1 Крава (стандардна) основна цена – 2400

2 бои (црно/бела) дополнително – 150

Покриена со кожа – 100

Млечен резервоар за летна/зимска сезона – 50

4 вимиња за доење – 400

Универзален стомак – 1000

Опашка, полуавтоматска – 50

Излез за ѓубрива (биолошки) – 50

Копита на сите четири нозе – 200

Два система за сопирање (на предните и на задните нозе) – 400


Халогени очи – 150

Полифониска свирка – 100

Вкупно крава = 5050 евра.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мујо и Фата биле на скијање на алпите. Кога се вратиле, седнале Мујо и Хасо да пијат кафе…

Што мислиш, колку години имам?