во ,

Каде ќе најдеме уште ЗЕЈТИН?!! ЌЕ СЕ ЗАЛЕПАТ! Пази женоооооо!!


Одеднаш мажот влетува во кујната: ПАЗИ! Стави уште малку зејтин. Неееее! ПРЕМНОГУ ГИ ПРЖИШ! Сврти ги! СЕГА СВРТИ ГИ! Треба уште зејтин!

Леле женооооо!

Каде ќе најдеме уште ЗЕЈТИН?!!

ЌЕ СЕ ЗАЛЕПАТ!


Пази женоооооо!!

Пази.

Ти реков да пазиш!

Никогаш не ме слушаш додека готвиш!

Никогаш!

Сврти ги!

Побрзај!

Да не си луда!?

Дали тотално си полудела??!!

Немој да заборавиш да ги посолиш!!

Знаеш дека секогаш забораваш да ги посолиш!!!!

ПОСОЛИ!!

ПОСОЛИ!!!

ПОСОЛИИ!!!!!

ПОСОЛИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!

Жената го гледа зачудено:

Што ти е будало? Мислиш дека не знам да испржам јајца?!

Мажот мирно одговара:

Не, само сакав да ти покажам како ми е мене кога возам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Ситуации кои можат да се случат само во зима

Ајде Мујо, мавни се од тука жити све…