во ,

Кажувај каде си го скрила, зошто ќе ве…

Се враќа маж дома и почнува да бара љубовник насекаде низ куќата. За тоа време љубовникот скроз гол се скрил во замрзнувачот, мислејќи дека таму нема да го открие.

– Кажувај каде си го скрила, зошто ќе ве убијам и двајцата!

– Ама не сум го скрила, не знам за што зборуваш…

Пребарал насекаде мажот и конечно стигнал до замрзнувачот. Го отворил капакот и го гледа оној внатре модар од студ и страв. Се врти кон својата жена и и вели:

-ААААА МАМЕТО ТВОЕ НЕНАСИТНО. УШТЕ И РЕЗЕРВИ КРИЕШ А?


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќарил Трпе пари на комар па и купил на Трпана автоматска перална…

Да пливаме до таму! – и се фрлил во водата.