во , ,

Како би изгледале ликовите од „Game of Thrones“ доколку режисерите се водат според нивниот опис во книгата

Кога некој филм или серија се базира на книга, некои факти неизбежно се искривуваат. На пример, возраста на ликовите може да се промени – тоа често се случува кога ликовите во делото се уште се сосема деца. Или на кастингот избираат актер со несоодветен изглед кој одлично го пренесува карактерот на ликот.

Арја Старк

Нед Старк


Бриен от Тарт

Кејтлин Старк

Санса Старк

Џејми Ланистер

Џофри Баратеон

Церсеј Ланистър

Денерис Таргариен

Џакен Х’гхар

Џон Сноу

Лорас Тирел

Марџери Тирел

Мелисандра

Петир Белиш

Тирион Ланистер

Игрит

Џора Мормон

Тивин Ланистер


Подрик Пејн


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Луѓе кои живеат според мотото „Никогаш не се предавај“

17 Луѓе кои биле изненадени од храната што ја порачале