во ,

Како да ти го даам бе, од кај знаеш ти да пилотираш?


Морало да ги пренесат лудаците до друга земја со авион затоа што немало каде да ги носат додека се реновира лудницата и сега во авионот: Влегува еден лудак кај пилотите и им вика – Дај бе да го повозам малку авионот.

Пилотот: Како да ти го даам бе, од кај знаеш ти да пилотираш?

Лудакот: Кој не знае бе? И почнал да набројува: ова копче е за тоа, ова е за тоа, она за тоа и уште еден куп други.

Пилотот зачуден и му вика: Абе ти стварно си знаел.


Па знам, што ти реков јас, дај сега малку..

Пилотот: Ок ке ти го дадам ама ако ги смириш оние твоите назад оти главата ми потече, цело време развикуваат назад.

Важи му вика лудакот и оди назад и се враќа по две минути а назад штама, ни глас не се слуша.

Пилотот: Добро бе што им направи што замолкнаа наеднаш?

Лудакот: Ехх.. што е лесно, ене им фрлив една топка надвор и сите заминаа да играат фудбал!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

22 Луѓе кои се буквално на чекор од спектакуларен нервен слом

23 Докази дека растенијата се најдобриот начин да го трансформирате вашиот дом