во , ,

Како се промениле младоженците од 17 земји во изминатите 100 години


Кога научниците открија како да фотографираат, луѓето реагираа на новитетот со страв. Се веруваше дека камерата може да ја украде душата на една личност. Подоцна, општеството го прифати пронајдокот бидејќи овозможи фотографирање на важни животни настани: официјални настани, родендени, свадби. Благодарение на ова, денес можеме да видиме како изгледале младоженците, на пример, пред околу сто години.

Полјаци

Кинези

Англичани

Романци

Австралијци

Ирци

Индонезијци

Швеѓани

Украинци

Чеси

Американци

Холанѓани

Скандинавци

Јапонци

Тајланд

Руси

Индијци

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Луѓе кои случајно направиле фотографија достојна да биде урамена

20+ Глупи луѓе од кои треба да бегате на километар