во ,

Како се променија 22 познати парови кои се заедно долги години


Бракот не е лесен. За да живеат долги и среќни години заедно, луѓето треба да прават отстапки, да прават компромиси и да не се губат во врските. Меѓутоа, ако сакате некоја личност, тогаш секоја година со него станува вистински подарок. Многу ѕвезди тоа го докажаа со пример, а нивната долгогодишна врска не може, а да не не инспирира.

1. Мери Стинберген и Тед Дансон. Во брак 26 години.

2. Марк Руфало и Сунрајз Когни. Во брак 21 година.

3. Кристофер Вокен. Во брак 53 години.

4. Анет Бенинг и Ворен Бати. Во брак 30 години.


5. Ејми Адамс и Дерон Ле Гало. Заедно 20 години.

6. Дензел Вашингтон и Паулета Вашингтон. Заедно 38 години.

7. Вил Смит и Џејда Пинкет Смит. Заедно 25 години.

8. Том Хенкс и Рита Вилсон. Во брак 34 години.

9. Мишел Фајфер и Дејвид Едвард Кели. Во брак 28 години.

10. Џеф Бриџис и Сузан Џестон. Во брак 44 години.

11. Стинг и Труди Стајлер. Во брак 29 години.

12. Меги Гиленхал и Питер Сарсгард. Заедно 20 години.

13. Сет Роген и Лорен Милер. Заедно 18 години.

14. Тина Тарнер и Ервин Бах. Заедно 36 години.

15. Мајкл Џеј Фокс и Трејси Полан. Во брак 33 години.

16. Елизабет Бенкс и Макс Хендлман. Во брак 18 години.

17. Виола Дејвис и Џулиус Тенон. Во брак 18 години.

18. Брајан Кренстон и Робин Дирден. Во брак 32 години.

19. Џоел Мекхејл и Сара Вилијамс. Во брак 25 години.

20. Марк Волберг и Реа Дурам. Заедно 20 години.

21. Стив Карел и Ненси Карел. Во брак 26 години.

22. Брук Шилдс и Крис Хенчи. Во брак 20 години.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

21 Луѓе кои создаваат вистинска магија со игли за плетење

Капетанот вика: Стави маску !