во ,

Кандидат за пратеник во едно село држи говор и вели…

Реклама

 

Кандидат за пратеник во едно село држи говор и вели:

– До вашето село ќе направиме асфалтиран пат! Ќе направиме и водовод! Ќе изградиме и училиште!

– Но во селото нема деца!

– И тоа ќе ви направиме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Решиле лисицата, магарето и волкот да отворат фирма…

Се вози постар господин во автобус, кога на една станица влегува млад панкер…