во ,

Келнерот во еден македонски ресторан ја носи сметката и прашува…

Келнерот во еден македонски ресторан ја носи сметката и прашува:

– Ви се допадна ли вечерата? Сѐ ли беше во ред?


– Видете сега, штом прашувате… Значи, ако супата беше толку топла како виното, ако виното беше толку старо како кокошката и ако кокошката имаше толкави гради како онаа келнерка, немаше да има грешка…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Знеш ли цуци оној мојот станал магионичар…

Вика и шефо, шо ма ти каснеш па и пцуваш по пато?