во ,

Колата паркирана на пешачки, ваша ли е?

Полицаец и приоѓа на жена што вади пари од банкомат:

– Колата паркирана на пешачки, ваша ли е?

– Да.


– Извадете плус 50 евра…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ова е крваво убиство. Како се браниш?

Јас на моите внуци везден им праќам честитки и поклони, а тие нити ми се јавуваат…