во ,

Која е разликата помеѓу гуми Good Year и 500 потрошени кондоми…

Реклама

Која е разликата помеѓу гуми Good Year и 500 потрошени кондоми?

– Good Year е Good Year (добра година), а 500 потрошени кондоми е very good year (многу добра година).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Набилдано момче во теретана крева тегови…

Еден ден, на момчето неговиот училишен другар му вели дека сите возрасни имаат тајни…