во , ,

Која е разликата помеѓу пивото и жената…

Реклама

Која е разликата помеѓу пивото и жената:

– Пивото нема да се расплаче ако дојдеш дома со уште едно пиво.

– Пивото можеш да го делиш со своите пријатели.

– Ладното пиво е добро пиво.

– Секогаш можеш да бидеш сигурен дека си првиот што го отвора шишето пиво.

– На ниедно пиво не му смета чадот.


– Пивото нема роденден ниту Ден на пивото.

– Кога пивото пени знаеш дека не е бесно.

– Од едно пиво уште никој не добил инфаркт.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дошла жена во посета на мажот во затвор…

Пред летувањето, баба оди во шопинг центар да купи костим за капење…