во ,

Која ти е најтешката работа шо си ја работил до са?


Питаа Црногорец:

– Која ти е најтешката работа шо си ја работил до са?

– Чувар на гробишча.

– Оти бе?

– Е ка оти, сите лежат само ти мора да седиш.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Што ќе правиме сега? Ќе не дознае целиот град…

Како плавуша решава крстозбор…