во ,

Купил селанец петел. Овој, штом стигнал во дворот, почнал да скока на кокошките…

Реклама

Купил селанец петел. Овој, штом стигнал во дворот, почнал да скока на кокошките. И така секој ден. Ниту тоа му било доволно, па скокал и на гуските и на патките, како во песната на Џоле.

Еден ден селанецот го гледа петелот, испружен на грб, нозете во вис и не мрда. Се собрале лешинари и само што не слетале на петелот.

Селанецот му приоѓа на петелот и му вели:

– Зар не ти реков дека ќе умреш од секс? Еве, и лешинарите дојдоа по тебе.

– Молчи, будало, ќе ги избркаш! – прошепоти петелот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената му звони на мажот на мобилен и вика…

Се среќаваат три штрка, па првиот го прашува вториот…