во ,

Лелеееее каков виц ми кажа твоја Фата пред некој ден, уште се смеам… многу е добар!


Се среќаваат Мујо и Хасо и Хасо расположено му вели на Мујо:

– Лелеееее каков виц ми кажа твоја Фата пред некој ден, уште се смеам… многу е добар!

Мујо почнува да се мурти, пa го прашува:

– А кога си ја видел Фата? Таа мене ништо не ми кажа?

Хасо продолжува да се смее и вели:

– Ма, во автобус се сретнавме пред некој ден…. ама кога ми го кажа вицот паднав од кревет од смеење!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Врати се од куде си дошја! Пијано говедо!!!

21 Луѓе кои успеале да го откријат одговорот на прашањето „Што се случува кога…”