во ,

Леле, не знаеш што се деси… Прати га моега слепца у продавницу по компири за мусаку…

Жена врти на другарку ву:

– Леле, не знаеш што се деси… Прати га моега слепца у продавницу по компири за мусаку и јависва ми удрило га авто на улицу!


– Лелеее!!! Па с’г што ке правиш?

– Не знам, ваљда ориз…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Па добро бре Трајче, што е с’с тебе, колко гледам прв д’н си офарбаја 2 километра…

Цветко: Ананас е јужно овошје…