во ,

Луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

Реклама

Сите ние доживуваме моменти на триумф и разочарување, каде нашите планови совршено се усогласуваат или скршнуваат од курсот. Некои денови копнееме да останеме цел ден во креветите, заштитени со слоеви ќебиња. Сепак, како што поминува времето, ние ги трансформираме овие предизвикувачки денови во анегдоти кои носат смеа и забава кога се споделуваат.

1. „Никогаш во животот не сум скршил телефон. Ова е првиот ден кога го земам мојот нов телефон, без осигурување, го испуштив и ова се случува“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

2. „Количина на говедско месо наспроти сликата на кутијата“

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

3. „Го свртев грбот на една минута и се мочка во 20 шолји неварен ориз…“

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

4. „Сестра ми се јави и праша зошто ѝ запира машината за сушење“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

5. „Ова го најдов надвор. Некому ќе му биде уништен денот“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

6. „Нарачав сендвич и го добив ова, лошо за оној што го нарачал ова“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

7. „Па, како ви оди денот?

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

8. „Водата во мојата студентска соба“

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

9. „Кактусот ми се закачи на лицето“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

10. „Мојот климатизер престана да работи неколку дена. Мојата куќа стана толку топла и влажна, што ги запечати сите мои коверти од кутијата“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

11. „Кога цел ден се радувавте на вафлата, но потоа ќе отворите и ќе најдете црв во неа“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

13. „Значи, откако штедев околу 5 месеци, го купив мојот прв лаптоп за игри. Вчера мојата горна полица падна и го преполови“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

14. „Денеска пронајдено фрлено букет цвеќе. Се чувствував лошо кога го видов тоа“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

15. Кога конечно ќе го добиете семејното бинго и вашата награда е гефилте риба:

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

18. „Компанијата денеска испрати неусогласени парчиња од мојот нов кауч“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

19. „Мојата пица беше испорачана“.


21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

20. „Денес го примив ова. Некако наликува на мојата ментална состојба“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

21. „Штедев 4 години за да купам БМВ, 3 дена подоцна ова парче метал отскокна од автопатот во мојот фар. Ми бараат 2.895 долари за да го поправи“.

21 луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните почетоци

Како изгледаат 17 познати личности кога би имале поинаков стил