во ,

Мажот ја носи жена му на прва партија голф во нејзиниот живот…

Реклама

Мажот ја носи жена му на прва партија голф во нејзиниот живот. Како што се очекуваше, нејзиниот прв удар завршува во прозорецот на прекрасна куќа во близина на голф теренот.

Мажот полудува:

– Те предупредив да бидеш внимателна, сега ќе мора да одиме таму и да ја платиме штетата.

И така, парот оди до куќата и чука на вратата. Од внатре се слушна пријатен глас:

– Влезете!

Кога влегуваат, имаа што да видат: не само што прозорецот беше разбиен и стаклото беше насекаде по подот, туку се разбила и прекрасна античка вазна. На софата лежи млад маж:

– Дали вие сте парот кој го разби прозорецот?

– Да, господине, многу ни е жал.

– О, не е потребно да се извинувате, всушност, јас сум многу благодарен. Види, јас сум дух и бев заробен во таа вазна повеќе од 1.000 години. Сега кога ме ослободивте, можам да ви исполнам 3 желби. Ако не ви пречи, и на двајцата ќе ви исполнам по една желба, но последната би ја оставил за себе.

Парот веднаш се согласува. Мажот размислува за момент и вели дека сака по еден милион долари секоја година до крајот на животот.

– Нема проблем, тоа е најмалку што можам да направам, и покрај тоа ви гарантирам долг и здрав живот. А сега вие, госпоѓо, што сакате вие?

Таа вели дека во секоја држава на светот сака огромна куќа со слуги.

– Сметајте дека е средено, вели духот.

– А која е твојата желба? – прашуваат тие.

– Па добро, бидејќи бев заробен повеќе од 1.000 години, мојата желба е да спијам со вашата жена.

Мажот ја погледнува жена му и и вели дека таа треба да одлучи, сега кога се богати и ги имаат сите тие куќи. Таа размислува, вели дека не и е сеедно, но дека би можела да го издржи со оглед на сè. Духот и жената отидат нагоре по скалите и го поминаат остатокот од денот уживајќи еден во друг. Духот беше ненаситен. Мажот седи на приземјето и ги слуша викањата и страста од двете страни. После некаде три часа секс без престан, духот се врти и ја погледнува жената право во очи:


– Колку години имате вие и вашиот маж?

– Триесет и пет, исто сме годиште – одговара жената.

– Не зезај, толку години, а уште верувате во духови?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Отишла девојка во црква да се исповеда…

Свештеник од едно мало село бил голем љубител на птици и живина, па ги чувал во кафез зад црквата…