во ,

Маж бил кај љубовницата и се вратил дома доцна во ноќта…

Реклама
Маж бил кај љубовницата и се вратил дома доцна во ноќта. Жена му го пречекала со прашање:
– Каде Беше до сега?
– Пааа, aaa…
– Случајно состанокот на работа да не ти траеше многу долго?
– Да, да, на состанок…
– А зошто мирисаш на женски парфем?
– Пааа, aaa…
– До тебе на состанокот да не седеше некоја жена?
– Да! Секако, до мене седеше најстарата колешка.
– А зошто имаш женски влакна на сакото и кармин на кошулата?
– Пааа, aaa…
– Сигурно во преполниот автобус некоја жена без да сака те извалкала?
– Да! Така беше…
– Добро, ајде да си легнеме!
Мажот се соблекува:
– Еј, чекај! Зошто носиш женски гаќи?
– Жено… ти си паметна… измисли нешто…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жена се приближува до својот маж, кој седи на компјутерот…

Душо, морам да ти признам нешто…