во ,

Маж и жена купиле плакар…

Реклама

Маж и жена купиле плакар. По два дена жената го повикала мајсторот да го погледне плакарот бидејќи многу шкрипел.
Мајсторот го погледнал и објаснил дека шкрипи затоа што плакарот вибрира секој пат кога ќе помине трамвајот.

Мајсторот потоа влегол во плакарот за точно да утврди каде шкрипи.
Токму во тој момент доаѓа мажот од работа, го соблекува сакото, го отвора плакарот и се избезумува.
-Што правиш ти тука? – му се развикал на мајсторот.
– Не знам дали ќе ми веруваш, но ете, чекам трамвај.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Студент паднал на испитот по логика, му приоѓа на професорот и вели…

10 Луѓе со големо срце кои заслужуваат бонус од Министерството за добри дела