во ,

Мали Џокица му донесува на наставникот празен лист  хартија…

Реклама

Мали Џокица му донесува на наставникот празен лист  хартија.

Наставникот:

– Џокица, што е ова?

Џокица:

– Тоа е слика на крава како јаде трева на пасиштето.

– Јас не гледам ништо тука. Каде е тревата?


– Па, кравата ја изеде сета трева.

– А каде е кравата?

– Си отиде бидејќи повеќе немаше трева за јадење.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Новинарите го прашале Черчил…

Доаѓа новопечен газда во Црна Гора, па му вели на својот човек…