во ,

Мало поларно мече ја прашува мајка си…

Реклама

Мало поларно мече ја прашува мајка си:

– Мамо, јас ли сум поларно мече?

– Да, сине.

– Она вистинското?

– Да, сине.

– А тато вистинска поларна мечка ли е?

– Да, сине, зошто ме прашуваш толку многу?

– Па мамо, мене ми е тука многу студено!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто жените ги тријат очите кога ќе се разбудат наутро…

Сопругата го прашува својот маж…