во ,

Мамо, го видов петелот 10 пати врз кокошката!

– Мамо, го видов петелот 10 пати врз кокошката!

– Оди и кажи му го тоа на татко ти!

– Тато, го видов петелот 10 пати врз кокошката!

– Врз една иста ли ?

– Не!

– Оди кажи и го тоа на мајка ти!

Што мислиш?

31 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Маро, кој е вај мори…

Те молам, да одморам малку….