во ,

Мамо, зошто оној мавта со стапот?


Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат.

– Мамо, зошто оној мавта со стапот?

– Сине тој е диригент.

– А зошто и се заканува со стапот на дебелана тетка?

– Ма не и се заканува…

– А зошто тогаш она вреска?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Комшија зашто додека жена ти пее, ти секогаш излагаш надвор…

Како изгледаа 18 познати личности на почетокот на нивните кариери, сега и на нивниот Инстаграм