во ,

Мамо, и јас сакам пет жени! Една ќе ме готви, втората ќе ми пее, третата ќе ме капе…

Реклама

По читањето на приказната за султанот, петгодишно момче вели:

– Мамо, и јас сакам пет жени! Една ќе ме готви, втората ќе ми пее, третата ќе ме капе…

– А четвртата ќе те заспива – додава мајката.

– Не, мамо! Јас секогаш ќе спијам со тебе!

На мајката ѝ се насолзуваат очите и му вели:

– Господ да те благослови, сине мој! А кој ќе спие со твоите пет жени?


– Со нив нека спие тато! – Вели малото.

Таткото со солзи во очите и со блажена насмевка:

– Господ да те благослови, сине мој!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како можеше да ви избега криминалецот?

Снао, денес кога ќе отидеме на гости, јас кога ќе ожеднам ќе ти намигнам…