во ,

Мајсторе сакам да ми сошиеш убави панталони…

Иде тип на кројач, му носи штоф и му вели:

– Мајсторе сакам да ми сошиеш убави панталони.

Мајсторот: Какви бе дете ?

– Па е*ачки бе мајсторе !

Добро! рекол кројачот и му ги сошил со дупка на газот


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници…

Осуденикот: Лаже друже судија, лаже, да даде Господ да цркне…