во ,

Министре, ми умре пациентот!

Реклама

Министре, ми умре пациентот!

– Како бе?

– Не знам, се правев според упaтствата!

– Влезе ли во главното мени?

– Влегов!

– Кликна ли на операција за слепо црево?

– Кликнав!

– Чекај, а удри ли пред тоа десен клик?

– Не!


– Е јебига, не си уклучил анестезија! Пази друг пат…

– Сега што да направам?

– Клик ескејп, па цтрл алт делит, ќе ти се јави дежурниот сајбер поп, бар поштено да го отпеат покојниoт…


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Интернет познанство…

Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет…