во ,

На шалтерот една млада госпоѓица ми побара лична карта…

Реклама

Ми дадоа пензија жено, успеав.

– Како бе?

– На шалтерот една млада госпоѓица ми побара лична карта.

– Лелеее, ја заборавив дома…и реков.

– Нема проблем господине, само раскопчајте ја кошулата…

– Ме виде и рече…

– Видов бели влакна, за мене е доволен доказ дека сте стар и ми даде.

– Аман бе… па што не го раскопча и шлицот, можеби и инвалидска ќе ти дадеше.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кој од вас знае да ми посочи еден пример за долготрајност на чесноста ?

Зоки Поки ја прашува наставничката: Наставничке, ги прегледавте ли тестовите?