во ,

Многу жалам госпоѓо, навистина не беше намерно…

Шофер на патот згазил еден петел…

Вознемирен сопира, излегува од колата и оди кај домаќинката.

– Многу жалам госпоѓо, навистина не беше намерно. Ако можам некако да ви го надокнадам?

– Повелете, кокошките се зад куќата! – рекла домаќинката.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полициска патрола шета на улица. Гледаат некоја девојка и ја прибираат…

Постар човек вика по такси: Тахи, тахи…