во ,

28 Многу редки сцени што треба да се видат барем еднаш

Природата и нејзините уникатни појави не престануваат да нè воодушевуваат, но истотака и секојдневните работи во овој свет – особено ако ги гледаме од различен агол. На пример, дали некогаш сте замислувале како изгледа пресекот на жива ограда или што има внатре во кулата во Пиза?

28. Овој автопат води директно кон небото.

Автопат кон небото

Реклама

27. Највисокиот маж и најниската жена на светот

Највисокиот маж и најниската жена на светот

26. Замрзнато езеро со кристално чиста вода

Замрзнато езеро

25. Компактни корени

Компактни корени

24. Ова недостига во нашата колекција од порцелан.

Колекција од порцелан

23. Пресек на жива ограда

Пресек на жива оплетка

22. Дрво внатре во дрво

Дрво внатре во дрво

21. Овој питон не каса.

Питон

20. Еве како изгледа сликата на екранот на смартфонот. Сликата е зголемена околу 300 пати.

Екран на смартфон

19. Тројна банана

Троен банан

18. Полжав јаде краставица.

Полж еде краставица

17. “Собрав останатоци од течен сапун од неколку шишиња во едно и случајно креирав мини вселена.”

Мини вселена

16. Природата како да знае што е градиент.

Градиент во природата

15. Секогаш е интересно да дознаете како изгледа топчето во спрејот.

Топче во спреј

14. Древна електрична сијалица со необична нишка

Древна електрична сијалица

13. Внатре во Кулата во Пиза

Внатре во Кулата во Пиза

12. Овој пат во Шкотска изгледа како пат над облаци.

Пат над облаци

11. Клиент дојде во клиниката на мојот татко со своите пудли.

Пудли

10. Утринско небо во Австралија

Утринско небо

9. Изгледа како во океанот да е истурен тон шампон.

Океан со шампон

8. “Мојот пријател го доби јадењето во ресторанот, сервирано на бутна коска од крава.”

Јадење сервирано на коска

7. Бурa – погледот од капeтановиот мост

Буря

6. Феноменот „срамежливост на круните“ (кога круните на дрвјата не се допираат):

Срамежливост на кроните

5. Сонцето го претвори облакот во атомска габа.

Атомска габа

4. Оваа слика од Торонто изгледа како кадар од филмот Блејд Ранер 2.

Торонто како во Блејд Ранер

3. “Изгледа дека кромидот се обидува да ми каже нешто важно.”


Важен лакат

2. Овој мост со осветлувањето изгледа впечатливо во маглата.

Мост во магла

1. Пресек на огномет

Пресек на фојерверки


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мите отишол на очен доктор и се пожалил: Докторе помагај…

20 Фотографии кои се како сончев зрак во дождовен ден